Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opravy Prešovské ulice v centru Plzně se blíží ke konci, FOTKY!!!

30.08.2013 15:03

Stejně jako na Klatovské se i v Prešovské ulici vyndavaly staré koleje a podkládaly se pod ně nové panely. U této příležitosti se opravila kanalizace a proběhla výstavba horkovodu.

DSC02455
DSC02457DSC02445DSC02447DSC02449DSC02450DSC02452DSC02454DSC02455DSC02456

Také opravy v Prešovské ulici v centru Plzně se už blíží ke konci. Stejně jako na Klatovské třídě, tak i kousek od náměstí se vyndavaly staré koleje a pokládaly se pod ně nové panely. U této příležitosti se v Prešovské ulici opravila kanalizace a proběhla výstavba horkovodu.

V současné době řidiči neprojedou Sedláčkovou ulicí právě v úseku, kde se kříží s Prešovskou ulicí. Co se týká tramvají, ty se vrátily zpátky na svou trasu před více než týdnem, pěších se omezení netýká a pro auta je Prešovská ulice tak jako tak neprůjezdná, i když neprobíhá rekonstrukce. Tedy s výjimkou zásobování.

,,V současné době se tam pokládají zpátky dlažební kostky, takže v tom případě už by měl být horkovod hotový a stavba se blíží ke svému závěru," potvrdil QAPU Ondřej Vohradský ze Správy veřejného statku města Plzně. ,,Viděl bych to tak maximálně v řádech několika dní," doplňuje vedoucí Úseku koncepce a dopravního inženýrství Ondřej Vohradský. Opravy tedy skončí dříve, než bylo původně v plánu. Podle původních odhadů měla rekonstrukce Prešovské ulice skončit až k poslednímu září.

FOTO:QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT