Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sedmnáctiletý cyklista vjel pod kola auta, skončil v nemocnici

16.05.2015 20:36

Srážka sedmnáctiletého cyklisty s osobním automobilem omezila provoz ve Strnadově ulici v Plzni v sobotu 16. května večer. Cyklista byl následně převezen do plzeňské nemocnice.

IMG_4462

O tom, že se neopatrnost cyklistů při pohybu na komunikacích nevyplácí, se přesvědčil sedmnáctiletý cyklista, který byl sražen po 19. hodině  v ulici Strnadova v Plzni. Příčinou nehody byl nečekaný vjezd cyklisty do jízdní dráhy osobního automobilu. Následně byl cyklista se zraněními převezen do nemocnice.

Plzeňští policisté přijali oznámení o srážce sedmnáctiletého cyklisty osobním automobilem v 19:26 hodin. „K dopravní nehodě došlo v ulici Strnadova.  Sedmnáctiletý cyklista jel po chodníku a náhle vjel do jízdní dráhy pětatřicetileté řidičce vozu Škoda Octavia. Došlo ke zranění cyklisty, který byl převezen do nemocnice k ošetření. Požití alkoholických nápojů byla u obou vyloučena dechovými zkouškami,“ přiblížila příčinu dopravní nehody policejní mluvčí Dagmar Brožová.  Škoda na vozidle byla vyčíslena na 10 000 korun a na jízdním kole na 200 korun.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství