Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Policie už ví, komu patřila nalezená hlava v řece Berounce

24.05.2024 9:18

K hrůznému nálezu lidské hlavy došlo v pátek 3. května v podvečerních hodinách na Anglickém nábřeží. Odborná zkoumání lidské lebky nalezené v řece byla vyhodnocena.

FOTO_QAP_CZ

Na počátku května byla v odpoledních hodinách v řece Radbuze poblíž Denisovo nábřeží v Plzni nalezena lidská lebka. Psali jsme ZDE. Na místo byly přivoláni potápěči ze zásahové jednotky Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje, kteří společně s příslušníky Hasičského záchranného sboru propátrávali dno řeky, kde zajistili lidské ostatky. Kriminalisté odboru obecné kriminality nařídili soudní pitvu.

"Výsledky pitvy a provedených odborných zkoumání již máme k dispozici. S jistotou můžeme říci, že lebka patří k tělu muže nalezenému v lednu loňského roku v řece Berounce v Plzni bez hlavy, a že se nejedná o nález lidských ostatků další osoby," uvedla Dagmar Brožová, mluvčí policie.

Ve čtvrtek 12. ledna bylo v řece Berounka v Plzni nalezeno tělo bez hlavy muže nezjištěné totožnosti. "Případ se stal v komunitě bezdomovců. Tělo bylo nalezeno v podobě, kdy mu chyběla hlava, a neslo známky mnohočetných řezných poranění,“ uvedla tehdy policie. Více jsme psali ZDE.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT