Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ježíšek začíná úřadovat! Zásilky přijímá v Železné Rudě

30.11.2015 10:32

Se začátkem prosince se otevře tradiční Ježíškova pošta v Infocentru v Železné Rudě. Fungovat bude do 18. prosince. Přinášíme podrobnosti.

DSC04614

Jako obvykle i letos se otevře Ježíškova pošta v Železné Rudě na Šumavě. Speciální poštovní úřad se otevře poprvé oficiálně 1. prosince a zásilky bude přijímat do 18. prosince.

Svá přání, pohlednice nebo dopisy mohou lidé doručovat od úterý 1. prosince přímo do Infocentra v Železné Rudě. "Již tradičně otevírá v Železné Rudě Ježíškova pošta svoji kancelář, aby mohla stvrdit doručení vánočních přání Ježíškovi od těch nejmenších, až po jejich rodiče, babičky a dědečky. S razítkováním končíme 18. prosince," láká informační centrum.

Zásilky mohou zájemci doručovat osobně, ale mohou je také zasílat poštou a čekat na odpověď. "Nezapomeňte proto přiložit ofrankovanou obálku se zpáteční adresou! A ještě nezapomeňte ponechat na vánočních přáních a hlavně pohlednicích dostatek místa na razítko od Ježíška," upozorňují pracovníci Infocentra.

Informační centrum v Železné Rudě je na Klostermannově náměstí a otevřené je od pondělí do neděle vždy dopoledne od 8:30 do 12 a od 13:30 do 18:00.

Adresa:

ITC - Ježíškova pošta

Klostermannovo nám. 295

340 04 Železná Ruda

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství