Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Divadlo Josefa Kajetána Tyla ruší desítky představení

02.10.2020 19:36

Vzhledem k vládnímu nařízení Divadlo Josefa Kajetána Tyla v Plzni ruší všechny muzikálové a operní představení. Opatření se dotkne nejen repríz, ale i premiér. 

Opona DJKT, foto MMP

Od 5. října do 18. října ruší DJKT v Plzni všechny produkce, ve kterých se převážně zpívá. Jedná se hlavně o muzikály a opery. Diváci přijdou nejen o reprízy ale i koncert Jsme muzikál! 70 a premiéru Janáčkovy mistrovské opery Věc Makropulos.

"Vzhledem k aktuální situaci navíc divadlo z důvodu nemoci muselo zrušit všechny reprízy muzikálu Elisabeth v termínu od 2. do 4. října 2020 a reprízu činohry Každý má svou pravdu, v pátek 2. října 2020," doplnila tisková mluvčí DJKT Martina Drbušková. 

Divadlu se podařilo najít náhradní termín pouze pro premiéru inscenace Věc Makropulos, a tento termín je stanoven na 7. listopadu. 

"Vstupenky na zrušená představení mohou diváci vracet v místě nákupu od 19. října 2020 do 27. listopadu 2020.  Abonenti mají možnost si vracené vstupné odečíst z ceny nového předplatného na rok 2021 při jeho nákupu v termínu od 26. října v pokladně předprodeje," uvedla Martina Drbušková. 

 

FOTO: ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství