Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Cirkus Humberto je právě ve Stříbře

15.07.2010 10:13

Cirkus Humberto můžete až do soboty 17. července navštívit ve Stříbře. Proslulý cirkus tu nabízí představení plné legrace a úžasných výkonů artistů i cvičených zvířat.

Klaun, mistr Chap.
Drezúra lvů. Klaun, mistr Chap. ArtistikaDrezúru královských pudlů předvádí Hynek Navrátil starší. Drezúra velbloudů. Drezúra koní a poníků. Drezúra exotických zvířat. Drezúra Starokladrubských koní. Jana a Marie Koláčkovi ze Stříbra si ve zvěřinci cirkusu Humberto prohlížely zvířata. Lamy ve zvěřinci jsou stejně zvědavé jako děti. Miroslava Mitková a Jan Mauer se byli podívat v cirkusu Humberto hned první den. Klaun Chap zve do manéže i diváky. Michal Turek s přítelkyní a jejím bratrem se do cirkusu Humberto přijeli podívat až z Mariánských Lázní. Cirkus Humberto bude ve Stříbře do soboty 17. července.

Od středy 14. července stojí ve Stříbře cirkusový stan. Jeden z nejznámějších českých cirkusů - Cirkus Humberto tu bude bavit návštěvníky v největších cirkusovém stanu v České republice až do soboty 17. července.

Cirkus láká určitě hlavně děti. Vstupenku pro ně pořídíte už od 140 korun a pro dospělé od 180 korun.

A na co se můžete v programu těšit? Bob Navarro předvádí drezúru lvů a Starokladrubských koní, Hynek Navrátil mladší pak drezúru medvědů i artistiku. Na točící luně dokáže neuvěřitelné věci artistka Helenka Humberto a klaun mistr Chap Vás klidně vtáhne přímo do manéže! Zábavný je i výcvik královských pudlů, kamerunských koz nebo poníků. Více najdete na www.cirkushumberto.com/cz/cirkus/pod-sapito

Program trvá dvě hodiny a v patnáctiminutové přestávkce, která přijde v polovině, se mohou návštěvníci nechat vyfotografovat třeba s malým lvíčetem, velbloudem nebo dokonce hadem! Denně je také už od 9 hodin ráno otevřen zvěřinec, kde si můžete prohlédnout všech sedmdesát zvířat, které s sebou Cirkus Humberto vozí!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT