Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Olomouc odváží z plzeňského ledu tři body - FOTKY

11.11.2015 20:30

Sedmnácté kolo Tipsport extraligy nenadělilo fanouškům plzeňského hokeje příliš radosti. Tři cenné body odváží z plzeňského ledu HC Olomouc.
 

Foto Pavel Němeček (5)
Foto Pavel Němeček (1)Foto Pavel Němeček (2)Foto Pavel Němeček (3)Foto Pavel Němeček (4)Foto Pavel Němeček (5)Foto Pavel Němeček (6)Foto Pavel Němeček (7)Foto Pavel Němeček (8)Foto Pavel Němeček (9)Foto Pavel Němeček (10)Foto Pavel Němeček (11)Foto Pavel Němeček (12)Foto Pavel Němeček (13)Foto Pavel Němeček (14)Foto Pavel Němeček (15)Foto Pavel Němeček (16)

V rámci sedmnáctého kola Tipsport extraligy přivítali indiáni na ledě Home Monitoring Arény celek HC Olomouc.

Olomouc si vybudovala náskok už v rámci první třetiny, kdy první branka byla k vidění již ve čtvrté minutě. Petr Kafka potrestal Johnsonovu chybu. Do konce třetiny indiáni vyrovnat nedokázali, a tak se z ledu šlo za stavu 0:1.

Vyrovnání se domácí celek dočkal až ve čtyřiatřicáté minutě, kdy Nicholas Johnson odčinil své zaváhání v první třetině. Hosté ovšem dokázali reagovat a v devětatřicáté minutě si vybudovali vedení zpět, o což se postaral Jiří Řípa.

Třetí třetina nabídla nejvíce branek, celkem pět. Ve dvaačtyřicáté minutě vyrovnal Ján Sýkora a ve prospěch indiánů následně otočil skóre Miroslav Preisinger. Hosté ale šli po bodech a ve dvaapadesáté minutě vyrovnal Tomáš Mikúš, který se o dvě minuty později trefil znovu a upravil tak na 4:3. Výhru olomouckých hokejistů nakonec potvrdil v závěru utkání již do prázdné branky Marek Laš.

HC Škoda Plzeň – HC Olomouc 3:5 (0:1, 1:1, 2:3)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství