Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Metalfest přiveze do Plzně legendy! Vstupenky jsou v prodeji

21.03.2014 14:49

Metalový svátek se v Plzni odehraje na přelomu května a června. Do konce března jsou k mání vstupenky i za zvýhodněné ceny. Hvězdou letošního Metalfestu bude Alice Cooper!

Hypocrisy (7)

Lochotínský amfiteátr v Plzni na přelomu května a června ovládnou opět tisíce fanoušků metalu. Letošní ročník Metalfestu slibuje navíc skutečné lahůdky. Nejspíš největším tahákem bude páteční koncert Alice Coopera. Pro návštěvníky bude připravené stanové městečko a aktuálně už jsou lístky v prodeji.

Organizátoři letošního Metalfestu si letos pro fanoušky tvrdé muziky připravili skutečnou bombu. Už první den festivalu vystoupí v Plzni metalová legenda Alice Cooper. Dalším velkým tahákem bude kapela Sepultura nebo Doro. Během třídenního festu se ale na amfiteátru v Plzni vystřídá skoro třicítka kapel a zpěváků a chybět nebudou ani zástupci české metalové scény včetně skupin Dymytry, Titanic nebo Kryptor.

Na své si ovšem přijdou také příznivci severské klasiky a v Plzni se tak představí například kapela Tiamat ze Švédska.

Vstupenky jsou v prodeji! Do konce března jsou k mání i limitované jednodenní lístky za zaváděcí ceny...

Nedočkavci si mohou už teď s předstihem shánět lístky. Do konce března jsou navíc k mání jednodenní vstupenky. "K dostání jsou třídenní permanentky - v agentuře Pragokoncert a na dobírku přes web www.mastersofrock.cz aktuálně, do konce března za 950,- Kč. Vloni se osvědčilo limitované množství jednodenních vstupenek, proto i letos dáváme do prodeje jednodenní vstupenky za zaváděcí cenu 650,- Kč (platnou max. do konce března)," informuje web Metalfest Open Air.

Už s několikaměsíčním předstihem je také jasné, že opět bude v průběhu festu fungovat stanové městečko. Stanovat se bude tradičně na loukách před amfiteátrem zdarma a možnost zabydlení bude opět už od čtvrtka 29. května až do pondělního rána po skončení akce.

Metalfest se letos koná od 30. května do 1. června, podrobnosti ke kapelám a novinkám zveřejňují pořadatelé na webu www.metalfestopenair.cz

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte