Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Řidiče v Plzni potrápí další omezení! Výkopové práce se dotkly i MHD - FOTKY

08.04.2019 10:52

Řidiči musí v Plzni od začátku tohoto týdne počítat s dalšími omezeními. Výkopové práce se rozeběhly na Borech i na Slovanech. Přinášíme aktuální informace!

foto-qap-cz (6)
foto-qap-cz (6)foto-qap-cz (1)foto-qap-cz (3)foto-qap-cz (5)foto-qap-cz (2)foto-qap-cz (4)

Řidiči se musí v Plzni připravit na další komplikace. Konkrétně na Borech a na Slovanech přibyla nová omezení. Na Borech se to týká nově ulice V Bezovce u křižovatky s Klatovskou třídou (viz fotogalerie).

"Částečné omezení provozu způsobila havárie plynu v ulici V Bezovce, a to od dnešního dne, to je od 8. dubna až do ukončení opravy havarijního stavu. Předpokládané zprovoznění komunikace by mělo být ve středu 10. dubna. Omezení v dopravě se bude týkat jízdního směru k ulici Klatovské," říká mluvčí policie Veronika Hokrová. Omezení se dotklo také provozu autobusů linky číslo 22 a trolejbusů linky číslo 16 směrem na Bory. Více se dočtete zde.

Na Borech musí navíc řidiči dál počítat s omezením v ulici 17. listopadu, která je také částečně uzavřená. V tomto případě potrvá omezení až do konce dubna. Další informace najdete v článku zde.

Dlouhodobé omezení pak začalo platit na Slovanech, konkrétně v Sušické ulici. "Od 8. dubna do 30. června bude probíhat na Sušické ulici v úseku od ulice Částkova k ulici U Světovaru rekonstrukce plynovodu a přípojek. Provoz bude při částečných uzavírkách řízen světelným signalizačním zařízením," přidává další z omezení policejní mluvčí.

Šoféři by v místech měli být maximálně pozorní. "Policisté žádají všechny řidiče, aby respektovali daná dopravní omezení a dotčenými místy projížděli s největší opatrností," uzavírá Veronika Hokrová.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství