Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

HC Škoda Plzeň posílí Martin Procházka, na soupisce přibyla i další jména

01.02.2017 7:59

Hokejisty HC Škoda Plzeň posílí do konce aktuální sezóny útočník Martin Procházka. Jde nakonec o jedinou novou posilu. Na soupisce se ale objevili i další hráči.

TOP_prochazkaSPA

Na hostování Martina Procházky se kluby domluvily těsně před koncem přestupního termínu. V aktuální sezóně tak oblékne 22letý hráč už třetí extraligový dres. Kromě domácí Sparty se objevil i v řadách Liberce, teď míří do Plzně. Vedení klubu nicméně zapsalo na soupisku také několik hráčů z první ligy.

V dresu Sparty si mladý forward připsal první extraligové starty v sezóně 2013/14. V posledních třech sezónách se objevoval mladý útočník nejen v dresu Sparty, ale také ve WSM Lize za Litoměřice a Kladno.

"Je to mladý útočník, který už třetím rokem působí v seniorském hokeji. Hrál zatím hodně v první lize, loni působil na Kladně, kde jsem se bavil s Pavlem Paterou a získali jsme na něj dobré reference,“ říká k příchodu talentovaného útočníka sportovní manažer Tomáš Vlasák.

I když Plzeň chtěla přibrat také posily ze zahraničí, nakonec k tomu nedošlo. "Měli jsme v hledáčku i nějaké Kanaďany, ale o žádném z nich jsme nebyli stoprocentně přesvědčeni, že by byl pro nás posilou pro nejdůležitější část sezóny. Ve hře byly i některé výměny, ale nakonec jsme se rozhodli, že to pro nás nebude mít takový význam a ustoupili jsme od toho,“ vysvětluje celou situaci Tomáš Vlasák.

Do konce sezóny se na soupisce objevila ale i další jména. Jde o hráče, kteří v Plzni hráli, v současné době ale působili ve WSM lize. Do hry by tak mohl zasáhnout brankář Patrik Polívka, obránce Jan Holý a útočníci Jan SchleissVáclavem Krlišem, kteří momentálně hájí barvy pražské Slavie. Kromě nich by mohl do hry zasáhnout i útočník Třebíče Richard Kristl.

FOTO: HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství