Auto CB ŠKODA nový SUPERB

O koncert Uriah Heep je velký zájem, vstupenky rychle mizí

19.03.2016 10:31

Koncert legendární hard rockové kapely Uriah Heep se v Plzni uskuteční už za pár dní. Navíc členové kapely nabízejí svým fanouškům možnost osobního setkání po koncertě!

Uriah_Heep

Měšťanská beseda bude 22. března hostit další zahraniční kapelu, koncertující v Plzni úplně poprvé.

Netradičním spojením secesních prostor a rockové muziky láká na koncert legendárních Uriah Heep, kteří jsou spolu s Led Zeppelin, Black Sabbath a Deep Purple považováni za zakladatele hard rocku.

Fanouškům kapely Uriah Heep se nabízí jedinečná příležitost setkat se se svými idoly. Po skončení koncertu budou mít možnost 15 minut strávit se členy kapely. "Stačí si v den koncertu u prodeje CD a propagačních předmětů zakoupit vstupenku za 30 euro, je možné platit i v korunách. Během čtvrt hodinky se členy kapely je možné s nimi hovořit, vyfotit se nebo si nechat podepsat až tři předměty," říká Hana Rendlová, kulturní manažerka pořadatelské agentury Dominik centrum s.r.o.

Oproti své zlaté éře v 80. letech minulého století, kdy skupina hrála ročně i 150 koncertů, jsou v posledních letech její vystoupení vzácnější. Pětičlenná kapela přijede do Plzně z Itálie a po dvou koncertech v České republice bude během letošního jara a léta vystupovat jen v několika dalších evropských zemích.

Během své kariéry Uriah Heep prodali po světě přes 30 milionů hudebních nosičů. Jejich zatím posledním studiovým albem je Totally Driven, vydané v listopadu 2014, které obsahuje nejznámější skladby nahrané v letech 1986 – 2007 nejdéle působící sestavou skupiny. V současné době zůstává v kapele jediný člen z původního složení, kytarista Mick Box.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte