Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Prezident Václav Klaus navštívil Přeštice

13.06.2011 19:29

První den své návštěvy v Plzeňském kraji zavítal prezident Václav Klaus také na jižní Plzeňsko. V pondělí 13. června odpoledne strávil hodinu v Přešticích. Pozdravil občany a navštívil radnici.

Václav Klaus v Přešticích (20)
Václav Klaus v Přešticích (20)Václav Klaus v Přešticích (4)Václav Klaus v Přešticích (6)Václav Klaus v Přešticích (8)Václav Klaus v Přešticích (17)Václav Klaus v Přešticích (21)Václav Klaus v Přešticích (22)Václav Klaus v Přešticích (1)

V pondělí 13. června začala třídenní návštěva prezidenta Václava Klause v Plzeňském kraji. Klaus navštívil také Přeštice. "V programu třídenní návštěvy prezidenta s chotí jsou mimo jiné návštěvy Mýta, Zbirohu, Blovic, Přeštic, Klatov, Manětína a dalších měst a obcí, ale i krajské zajímavosti jako je přívoz přes Berounku v Darové, rozhledna Poledník nebo moderní interaktivní muzeum Techmania," prozradila mluvčí Krajského úřadu Plzeňského kraje Petra Jarošová. 

V pondělí 13. června odpoledne zavítal prezident Václav Klaus na jižní Plzeňsko do Přeštic. Při zhruba hodinové návštěvě pozdravil na náměstí občany a navštívil radnici. Prezidentův vůz doprovázelo 8 automobilů značky Audi v černé barvě a dvě policejní vozidla. Kvůli vozidlům byla před přeštickou radnicí uzavřena celá silnice, od šesti hodin od rána tu platil zákaz stání. Kufr prezidentovo černé Audi byl při odjezdu z Přeštic už plný dárků, bodyguardi měli co dělat, aby se tam vešel dárek od přeštických radních.

Prezident se do Plzeňského kraje vrátil přibližně po třech letech. Na poslední návštěvě tu byl v roce 2008.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
PK právník pracovní místo
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT