Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Vánoce na vodě! Borskou přehradu rozzáří čtyřmetrový vánoční strom

22.11.2022 16:55

V loňském roce byl vánoční strom plující po vodní hladině velkým překvapením. Tentokrát proběhne slavnostní rozsvícení za účasti veřejnosti, nebude chybět ani dobrodružná cesta.

Vánoční strom Borská přehrada_UMO 3

Čtyři metry vysoký vánoční strom na plovoucích pontonech se rozzáří na hladině Borské přehrady už podruhé. „Městský obvod Plzeň 3 zve všechny občany 1. prosince na dobrodružnou cestu se světýlky. Průvody s lampiony a baterkami směrem na Borskou přehradu vyrazí hned ze čtyř míst, kde budou čekat průvodci,“ zve malé i velké starosta MO Plzeň 3 David Procházka.

V 16.45  se vychází z  Borského parku u laviček naproti Hotelové škole, z Výsluní na křižovatce Zářijové a Červencové ulice - u nástěnky a z Valchy u kruhového objezdu v Dobřanské ulici. V 17.00  proběhne sraz všech zájemců v Liticích u hasičské zbrojnice.

Na konci cesty čeká děti diplom a malé překvapení. "Cíl je v areálu Škodalandu, kde bude od 17 hodin občerstvení, prodej drobného vánočního zboží, čtyři stanoviště s vánočními tradicemi a fotokoutek,“ popisuje místostarosta MO Plzeň 3 Ondřej Ženíšek.

Vyrazit na místo lze také městskou hromadnou dopravou, která bude v době konání akce navýšena. Přijet lze samozřejmě i autem.

V 18 hodin navodí adventní atmosféru vystoupení trubačů s koledami a v půl sedmé se na vodní hladině rozzáří vánoční strom. „Rád bych, aby se z této první akce stala další vánoční tradice, při které se v adventním čase společně setkáme,“ dodává starosta.

Foto: UMO 3

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT