Michael Krmenčík zůstává v Plzni! Smlouvu s Viktorkou prodloužil do roku 2021

28.11.2017 19:21

I přes zájem ze zahraničí dnes stvrdil jeden z nejlepších fotbalových útočníků u nás svým podpisem nový kontrakt. Pro klub bylo jeho setrvání v Plzni prioritou.

krmencik_2021_f

Čtyřiadvacetiletý útočník si v této sezoně připsal devět ligových gólů a přidal šest asistencí, je tedy aktuálně nejproduktivnějším hráčem HET ligy. "Jsem šťastný, že jsme se domluvili a mohu svou budoucnost spojit s klubem, který nosím ve svém srdci. Věřím, že nás společně čekají velká vítězství,“ řekl po podpisu kontraktu Michael Krmenčík.


"Michael patří momentálně k nejlepším českým útočníkům. Dokázal se prosadit nejen ve viktoriánském, ale i v reprezentačním dresu, což potvrzuje jeho kvality. Jsme velmi rádi, že svoji budoucnost spojuje nadále s naším dresem. Jeho setrvání v Plzni pro nás bylo prioritou. Jednání byla velmi korektní a konstruktivní, za což patří poděkování Michaelovi i jeho zástupci Daliboru Lacinovi,“ uvedl generální manažer klubu Adolf Šádek.


Střelecky se Michael Krmenčík dokázal prosadit i v pohárové Evropě, kde má pět zásahů. "Věřím, že se ještě do konce podzimu dám dohromady a pomohu klukům ve zbývajících dvou zápasech. Poté se musíme dobře a kvalitně připravit na náročné jaro. Společně s Viktorií máme jen ty nejvyšší ambice,“ uzavřel Krmenčík.

"Jednání o nové smlouvě pro Michaela Krmenčíka probíhala ve vzájemné shodě s klubem a v naprosto racionální rovině. Viktoria Plzeň i Michael mají své cíle, na kterých jsme se shodli. Věříme, že Plzeň s Michaelem Krmenčíkem oslaví v létě titul mistra ligy,“ prohlásil po podpisu smlouvy hráčův zástupce Dalibor Lacina. 


V uplynulé době se objevily spekulace o Krmenčíkově možném odchodu z Viktorie Plzeň. "Ano, o Michaela je zájem v zahraničí, protože v české lize neexistuje klub, který by ho dokázal získat. Nakonec Viktoria je na prvním místě a v tuto chvíli nemá smysl, aby Michael odcházel do klubu, který se Plzni dívá na záda. Pokud se někdy bude řešit Michaelova budoucnost směrem k transferu z Plzně, bude se řešit jedině v souvislosti se zahraničním celkem. Nyní se však koncentruje jen a pouze na úspěchy s Viktorií," popisuje Dalibor Lacina.

FOTO: FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24