Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Policie je kvůli utkání Viktorky se Spartou v pohotovosti

13.04.2018 19:36

Policisté připravili v souvislosti s nedělním šlágrem bezpečnostní opatření. Klub vyzývá fanoušky, aby na vyprodaný stadion dorazili včas.

fanoušci Viktorce věřili (9)

Na  utkání fotbalistů Viktorky Plzeň se Spartou, které proběhne ve Štruncových sadech v  neděli 15. dubna chystá policie bezpečnostní opatření. Jeho cílem je zajištění klidu a veřejného pořádku.

Připraveni budou  policisté pořádkové jednotky. Na bezpečnost a plynulost silničního provozu se zaměří hlídky dopravní policie. "Do policejního opatření byli nasazeni rovněž členové antikonfliktního týmu a policisté cizinecké policie. V blízkosti arény pak budete moci spatřit i kolegy z oddělení služební kynologie se služebními psy a policisty s koňmi z oddělení služební hipologie Praha. Situaci a chování nejen fanoušků obou týmů budeme monitorovat jednak v bezprostřední blízkosti sportovní arény, v centru města ale i přilehlých městských částech,“ uvádí policejní mluvčí Hana Kroftová.

"Před zápasem, v jeho průběhu a po jeho skončení budeme tak jako obvykle průběžně shromažďovat a vyhodnocovat aktuální informace. K tomu nám poslouží mobilní monitorovací centrum. Pod dohledem policistů budou samozřejmě i příjezdové cesty do Plzně.
Přípravě bezpečnostního opatření jsme věnovali maximální pozornost a jsme připraveni v případě, že dojde k narušení veřejného pořádku okamžitě zasáhnout,“
dodává mluvčí.

"Všechny fanoušky  prosíme, aby přišli s dostatečným předstihem. Zápas byl vyprodaný, tudíž hrozí, že se budou tvořit fronty u turniketů. Společně tomu můžeme tímto zamezit. Brány stadionu se otevřou klasicky 90 minut před zápasem," dodává mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Pivovarská lávka bude od 15 hodin jednosměrně uzavřená. Projít půjde pouze z pivovaru na stadion, opačným směrem to nepůjde.

Utkání Viktorky se Spartou začne v neděli v 18 hodin večer.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT