Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Dívka spolykala léky a utekla z domova! Vypátrali ji strážníci

23.10.2017 11:41

Strážníci v Plzni mají na kontě další záchranu. Tentokrát se na ně obrátila žena s tím, že její dcera spolykala prášky a utekla z domova. Hlídka okamžitě spustila pátrací akci.

DSC04888

Matka mladé dívky se obrátila s prosbou o pomoc přímo na tísňovou linku městské policie. Operační důstojník okamžitě vyslal hlídku na místo.

"Na linku městské policie se obrátila žena, která měla obavu o život své dcery. Dívka měla přímo před jejími zraky spolknout hrst léků, pravděpodobně Ibalginu. V době příjezdu strážníků dívka již v domě nebyla. Proto pátrali v okolí a blízko domu," popisuje mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Během chvíle se jim naštěstí dívku podařilo najít. "U nedaleké křižovatky si všimli mladé ženy, která odpovídala popisu. Na výzvu, aby se zastavila, nereagovala a naopak se dala na útěk. Strážníkům se ji podařilo dostihnout a po chvíli uklidnit. Působila vystrašeným dojmem, hlídce se svěřila s tím, že má psychické problémy, které souvisejí s opakovanými konflikty s matkou, u které bydlí," dodává mluvčí městské policie. Na místo musela dorazit i zchranka, která mladou ženu převezla do nemocnice na Lochotíně.

Případ si dál převzala k šetření státní policie.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT