Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Staň se fotbalistou! Viktorka láká na Pláckový fotbálek

23.06.2020 14:47

Série akcí pro všechny týmy i neregistrované hráče mezi pěti a sedmi lety s názvem Pláckový fotbálek má přilákat kluky ke sportu.

1

Jaké je to být hráčem nejúspěšnějšího českého klubu poslední dekády, si mohou vyzkoušet kluci narození v letech 2013 až 2015 v rámci akce nazvané Pláckový fotbálek. Dorazit mohou všichni zájemci, kteří sice neumějí hrát fotbal, ale mají chuť si zahrát a ukázat, co umí.

"Na fotbalovém hřišti postavíme několik hřišť, zhruba sedm až deset. Proti sobě pak hrají týmy tři proti třem, vždy 12 minut a poté se kluci vymění a hrají na jiném hřišti proti jiným soupeřům,“ vysvětluje šéftrenér přípravek Jaroslav Kovařík s tím, že kluci tak odehrají přibližně hodinu a půl.

Chystá se i program mezi zápasy. "Kluci mezi sebou můžou soutěžit v rychlosti, přesnosti střelby. Budeme měřit čas na 15 metrů. Je to hra pouze pro hráče, trenér nekoučuje, pouze na kluky dohlíží,“ říká Jaroslav Kovařík.

S pláckovým fotbalem se bude znovu začínat hned po letních prázdninách. Jednotlivé akce se pořádají každých 14 dní podle dostupnosti hrací plochy vždy v neděli od 15 do 17 hodin. Informace mohou rodiče získat na facebookovém profilu přípravek nebo prostřednictvím e-mailu šéftrenéra přípravek kovarik@kts.zcu.cz.

FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT