Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Viktorka prohrála se Slavií ve finále Mol Cupu, padla jediná branka

20.05.2021 19:26

Český pohár patří Slavii, což může viktoriány velmi mrzet. Zejména v prvním poločase totiž nevyužili velké příležitosti. Jediná trefa Abdallaha Simy následně rozhodla o triumfu Pražanů.

i7603

Západočeši byli v první půli rozhodně aktivnějším týmem, co se týče gólových šancí. Tu další velkou měl z volného přímého kopu Lukáš Kalvach. Standardku rozehrával z ideální pozice pro střelu, která se mu i povedla nasměrovat přesně pod břevno, jenže Kolář vytáhl fantastický zákrok. Do kabin tak obě mužstva odcházela s nerozhodným stavem.

Zkraje druhého poločasu se musel předvést i Jindřich Staněk, když vytáhl střelu Nicolae Stanciua na bližší tyč. Obrovská komplikace přišla v 54. minutě, ve které Milan Havel dostal druhou žlutou kartu a Plzeň tak dohrávala zbytek zápasu v deseti. Po hodině hry se Staněk znovu zaskvěl, tentokráte proti dalekonosné střele Baha.

V závěru zápasu mohli Západočeši vyrovnat, jenže Jakub Brabec z vápna míč přepálil nad bránu. Sešívaní tak po trefě Simy slaví triumf v MOL Cupu.

FC Viktoria Plzeň - SK Slavia Praha 0:1 (0:0)

FC VIKTORIA PLZEŇ

Staněk – Hejda, Brabec, Hybš – Havel, Bucha (84. Ba Loua), Kalvach, Čermák (88. Ondrášek), Falta – Šulc (73. Kayamba), Beauguel (84. Mihálik)

SK SLAVIA PRAHA

Kolář – Masopust (59. Sima), Kúdela, Deli (80. Zima), Bořil – Hromada (59. Traoré), Ševčík – Bah, Stanciu (79. Lingr), Oscar – Kuchta (79. van Buren)

STATISTIKY

Branka: 73. Sima, ŽK: Havel, Kolář – Masopust, Ondrášek, Hejda, 2. ŽK = ČK: 54. Havel

Rozhodčí: Hrubeš – Caletka, Vlček

 

Foto: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství