Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Indiáni na svém ledě přivítali České Budějovice, třetí třetina přinesla zvrat

02.11.2021 20:30

Modrobílí v Plzni hostili Jihočechy se svým bývalým kapitánem Milanem Gulašem. Ač na začátku třetí třetiny vedla Plzeň, nakonec se o vítězi rozhodovalo v samostatných nájezdech.

Plzeň x Budějovice

První třetina byla úspěšnější pro domácí. Po gólu Ludwiga Blomstranda se Plzeň radovala a první dvacetiminutovku končila vítězně. I po druhé třetině indiáni o gól vedli. Za hosty sice srovnal Gulaš, do vedení Západočechy vrátil Jan Schleiss.

Ve 45. minutě se trefil domácí Jan Jiříček a Plzeň vedla o dvě branky.

Třetí třetina skončila nerozhodně, gól nepadl ani v prodloužení, proto se přistoupilo k samostatným nájezdům. Tam byly úspěšnější Budějovice. „Šli jsme rychle do vedení, ale soupeř měl lepší pohyb, byl důraznější. Vedli jsme 3:1, ovšem byli jsme pod neustálým tlakem, scházela nám šťáva z předchozích utkání. Bohužel jsme další bod ztratili v přesilových hrách čtyři na tři, nájezdy jsou již loterie. Blomstrand nám v závěru utkání chyběl, zítra jde na vyšetření a uvidíme, co s ním bude,“ uvedl trenér Plzně Václav Baďourek.

Plzeň tak doma padla 3:4 po samostatných nájezdech.

Foto: HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství