Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Plzeň zažila mrazivé ráno. V Bolevci klesla teplota pod bod mrazu

27.04.2018 12:08

Plzeňský kraj zažil hodně chladnou noc i ráno. Někde se teploty pohybovaly jen kolem nuly a v plzeňském Bolevci dokonce spadly pod bod mrazu.

FOTO_QAP_CZ (11)

Teploty se v ranních hodinách pohybovaly hodně nízko po celém regionu. Někde se dostaly dokonce i pod bod mrazu. To se týká také Plzně. V Bolevci naměřili meteorologové -1,9 stupně. Ani tak to ale neznamená překonání rekodního minima.

"Noc na dnešek byla třetí nejchladnější nocí letošního dubna, nejchladnější byla noc na 6. 4., kdy průměr minim dosáhl -1,2 °C. S ohledem na očekávané nejnižší teploty ve zbývajících dubnových dnech dnešní noc třetí nejchladnější také zůstane," informoval Český hydrometeorologický ústav.

Meteorologové očekávají, že nejteplejší noc aktuálního měsíce bude 30. dubna, kdy by se měly teploty pohybovat v rámci republiky nejčastěji mezi 16 a 12 stupni. To ovšem neplatí pro západ Čech. Tady se očekávají noční teploty okolo 9 stupňů.

Každopádně víkend nás čeká ve stylu letních teplot. V sobotu bychom měli přes den naměřit až 25 stupňů. K tomu se přidá polojasná obloha, někde ovšem i přeháňky nebo bouřky. V neděli budou odpolední teploty dokonce mezi 25 a 28 stupni. I poslední den týdne by se ale mohly objevit přeháňky nebo bouřky.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT