Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Indiáni porazili Piráty a udrželi si čisté konto - FOTKY

06.12.2015 19:40

V západočeské Home Monitoring Aréně se uzavřela první polovina letošního ročníku, domácí celek HC Škoda Plzeň přivítal mužstvo Piráti Chomutov.

Foto Pavel Němeček (7)
Foto Pavel Němeček (2)Foto Pavel Němeček (1)Foto Pavel Němeček (4)Foto Pavel Němeček (3)Foto Pavel Němeček (5)Foto Pavel Němeček (6)Foto Pavel Němeček (7)Foto Pavel Němeček (8)Foto Pavel Němeček (9)Foto Pavel Němeček (10)Foto Pavel Němeček (12)Foto Pavel Němeček (11)Foto Pavel Němeček (13)

Plzeňští indiáni na svém ledě přivítali v neděli 6. prosince rozjeté Piráty z Chomutova, k vidění byl tedy duel třetího se čtvrtým. Úspěšnější byli domácí hokejisté, kteří ve druhé třetině nasázeli soupeři tři branky, což rozhodlo, Matěj Machovský si připsal třetí nulu v sezóně!

První třetina žádnou branku nepřinesla, k vidění nebylo ani příliš šancí. V největší šanci byl asi domácí Indrák, který se probojoval před branku Pirátů, ale Strmeň se překonat nenechal a zasáhl betonem.     

Vstup do prostřední části se lépe povedl indiánům. Po úniku Bližnáka sice ještě Strmeň dokázal zasáhnout, na dorážku Nicholase Johnsona ale již dosáhnout neodkázal a Plzeň šla do vedení. Po polovině utkání vystřelil z pravého kruhu Kracík, gólman Severočechů touš pouze vyrazil před sebe a s povedenou dorážkou přispěchal Dominik Kubalík, díky čemuž navýšil vedení domácího celku na 2:0. Při třetí brance se Jan Schleiss protáhl po pravé straně, dostal se až před Strmeně a poté předvedl perfektní blafák do bekhendu a indiáni se tak mohli o přestávce radovat z třígóĺového vedení.

Ve třetí třetině se domácím ještě podařilo upravit vedoucí skóre na 4:0 díky Miroslavu Preisingerovi, který pálil do opuštěné klece po velké hrubce Strmeně, který chyboval za svou brankou. Piráti odpovědět nedokázali, a tak body zůstávají na plzeňském ledě.

HC Škoda Plzeň - Piráti Chomutov 4:0 (0:0, 3:0, 1:0)

FOTO: Pavel Němeček

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství