QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policejní manévry na hlavním nádraží v Plzni! Probíhala evakuace kvůli nahlášené bombě - FOTKY

26.04.2024 21:51

Velké policejní manévry probíhaly v pátek 26. dubna večer v Plzni na hlavním vlakovém nádraží. Na místě byli kromě policistů i hasiči a záchranáři.

nádrazí PLzeň zásah IZS _foto QAP (5)
nádrazí PLzeň zásah IZS _foto QAP (5)nádrazí PLzeň zásah IZS _foto QAP (1)nádrazí PLzeň zásah IZS _foto QAP (3)nádrazí PLzeň zásah IZS _foto QAP (4)GMHW86hXUAAzfG3GMHW86iW8AAqeA0GMHW86qWIAAp2txGMHW86qWMAE2hD4

Hlavní vlakové nádraží v Plzni bylo zcela uzavřeno. "Nyní zasahují naše hlídky na hlavním vlakovém nádraží v Plzni a přilehlém autobusovém nádraží, kde bylo oznámeno uložení nástražného výbušného systému. Provádíme evakuaci osob z těchto míst a prohlídku těchto prostor. Prosíme o respektování pokynů policistů, děkujeme," uvedli policisté v pátek večer.

Po prozkoumání nádraží a dalších okolních prostor, bylo opratření ukončeno. "Bezpečnostní opatření jsme ukončili, při prohlídce jsme nenalezli žádný nástražný výbušný systém ani jiný předmět, který by jej připomínal. Veřejnost se může v bezpečí vrátit na nádraží. Děkujeme veřejnosti i všem složkám IZS za spolupráci," uvedla policie.

foto: QAP.cz, PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24