QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

AKTUÁLNĚ k případu vraždy v Plzni: Hledaný se přihlásil na policejní služebně

28.02.2023 13:45     28.02.2023 20:00

Kriminalisté pátrají po muži, který by mohl poskytnout důležité informace k mrtvému muži. Může se sám přihlásit na policii. Stejně tak svědci, kteří ví, kde pobývá.

ilustrační foto_QAP foto (28)

„Kriminalisté se v souvislosti s případem nalezeného mužského těla bez hlavy v řece Berounce v Plzni dne 12. ledna 2023 opět obracejí na veřejnost. Hledají muže na fotografii," informovala Dagmar Brožová, mluvčí policie.

Muž na fotografii se může sám přihlásit na jakékoliv policejní služebně nebo zatelefonovat na tísňovou linku 158. Policie žádá také svědky, kteří ví, kde se muž pohybuje nebo pobývá, aby to oznámili rovněž na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158.

„Tento muž by mohl poskytnout důležité informace pro objasnění trestného činu vraždy,“ potvrdila Dagmar Brožová.

 

Ve čtvrtek 12. ledna přijali policisté v ranních hodinách oznámení o nálezu mrtvého člověka v Berounce v Plzni. „Kriminalisté dne 12. ledna 2023 zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu vražda. Téhož dne dopoledne bylo v řece Berounka v Plzni nalezeno tělo bez hlavy muže nezjištěné totožnosti,“ připomněla případ mluvčí policie.

„Případ se stal v komunitě bezdomovců. Tělo bylo nalezeno v podobě, kdy mu chyběla hlava, a neslo známky mnohočetných řezných poranění,“ řekl k případu 19. ledna Jaroslav Vild, ředitel Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje. Zavražděný je dvaatřicetiletý cizinec.

Aktualizace

Hledaný muž se sám přihlásil na policejní služebně.

Foto ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT