QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Benzinku v Rokycanech přepadl muž s nožem v ruce, odnesl si několik tisíc

21.07.2016 15:12

Bleskové zadržení si připsali policisté v Rokycanech ve čtvrtek 21. července. Muž tu s nožem v ruce přepadl benzinovou čerpací stanici.

Technopochod Plzeň 2016 (1)

"Rokycanští kriminalisté se zabývají případem loupežného přepadení, který se stal dnešního dne krátce před polednem v Rokycanech. Muž s nožem v ruce tam přepadl benzinovou čerpací stanici a pod pohrůžkou bodné zbraně požadoval po obsluze vydání finanční hotovosti. Ta mu z obavy o svůj život a zdraví vydala finanční hotovost v řádech několika tisíc korun," potvrdila mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Pachatel poté z místa utekl do centra města. V tu chvíli se rozjelo policejní pátrání. "Policisté ihned začali po pachateli loupežného přepadení intenzivně pátrat. Nakonec jej zadrželi v centru města, konkrétně v budově městského úřadu, kam dotyčný, zatím z nezjištěných důvodů, odešel a choval se agresivně," popsala dále policejní mluvčí.

Osmatřicetiletý muž z Rokycan policistům vydal igelitovou tašku s penězi, které ukradl. Dle prvotních informací chybělo z odcizené částky jen několik stovek korun.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy