Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Strom zavalil muže v lese u Kolovče, na místě zemřel

04.11.2016 10:54     04.11.2016 11:13

K tragické události došlo v pátek dopoledne v lese nedaleko Kolovče na Domažlicku. Při stahování kmenů tam jeden strom zavalil muže. Zraněním podlehl. Na místo vyjela i kriminálka.

FOTO_HZSPK (22)

K tragédii došlo v lese u obce Zichov nedaleko Kolovče na Domažlicku v pátek dopoledne. Na místo vyjelo několik jednotek hasičů, záchranka a do akce byl povolán i vrtulník letecké záchranky. Ani mimořádná pohotovost složek IZS ale muži život nezachránila.

K neštěstí došlo při práci dvou mužů v lese. "Podle prvotních informací 62letý muž se svým synem stahovali traktorem kmeny. Jeden z nich se na staršího muže převalil a přimáčkl ho. Na místo vyjeli domažličtí kriminalisté," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Muž bohužel na místě zemřel i přes veškerou snahu záchranářů i hasičů. "U Kolovče zasahovaly tři jednotky. Hasiči naváděli k přistání vrtulník letecké záchranné služby a pomáhali při resuscitaci muže," doplnila mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

"Navzdory poskytnuté resuscitaci muž podlehl zraněním, na místo byl proto vyslán kroroner," uzavřel tiskový mluvčí krajských záchranářů Martin Brejcha.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT