Čelní střet se třemi zraněnými u Hlohovic! Zasahoval vrtulník – FOTKY

02.03.2020 7:12     02.03.2020 10:31

Řidič mířící na Hlohovice přejel do protisměru a narazil do auta řízeného mladou ženou. Tři osoby jsou zraněné, jednu z nich museli hasiči z vozu vyprostit.

3
312124

Dvě osobní auta se střetla v pondělí 2. března před sedmou hodinou ráno na silnici mezi Hlohovicemi a Vejvanovem.

"Na místě byly tři zraněné osoby, jednu z nich museli hasiči vyprostit. Dále jsme zajistili místo události a provedli protipožární opatření,“ sděluje mluvčí Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje Petr Poncar. V akci byl i záchranářský vrtulník.

"Zdravotnická záchranná služba transportovala dva muže ve věku 43 let se středně těžkými zraněními při vědomí na akutní zónu fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně a ženu 27 let také se středně těžkým zraněním při vědomí však cestou letecké záchranné služby na urgentní příjem fakultní nemocnice," dodává mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová. 

"Z dosavadního šetření je zřejmé, že řidič (ročník 1977) vozidla tovární značky Seat Leon, který jel ve směru na obec Hlohovice z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde došlo k čelnímu střetu s vozidlem tovární značky Škoda Rapid, které řídila řidička jedoucí ve směru na Vejvanov," popsala událost policejní mluvčí Hana Krofová.

"Policisté u obou řidičů dechovými zkouškami vyloučili přítomnost alkoholu. V době šetření byla komunikace neprůjezdná. Škoda na vozidlech byla předběžně odhadnuta na částku přesahující 500 000 korun," dodává policejní mluvčí s tím, že příčinu a další okolnosti nehody dál zjišťují její kolegové.

 

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24