Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Cizinec dělal velký úklid. Kolemjdoucí způsobil zranění hlavy

18.08.2017 18:47

Ženu zasáhl kovový váleček, který mladý muž vyhodil z okna domu v centru Plzně.  Její zranění si vyžádalo pracovní neschopnost.

QAP_foto (7)

Neobvyklým případem se zabývají policisté z Plzně. Cizinec se rozhodl zútulnit svůj byt v prvním patře domu v Resslově ulici a nepotřebný váleček vyhodil z okna.

Jak sám uvedl,  na jeho stole se již delší dobu 'válel' kovový předmět ve tvaru válečku o velikosti zhruba 3,4 krát 2,4 centimetrů. Rozhodl se jej uklidit dosti svérázným způsobem. Bez přemýšlení jej vyhodil ven z okna. Předmět bohužel dopadl na mladou žena, která právě procházela po chodníku pod okny domu,“ uvádí policejní mluvčí Hana Štefflová.

Váleček letící z šestimetrové výšky způsobil ženě zranění hlavy, která si vyžádala ošetření v nemocnici a navíc pracovní neschopnost. „Mladému muži nyní bylo sděleno podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví,“ dodává mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT