Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Léčebné klimatické pobyty pro děti

31.03.2011 20:50

Trpí Vaše dítě onemocněním dýchacích cest, astmatem nebo ekzémem? Také v roce 2011 ho můžete poslat na léčebný klimatický pobyt na Slovensko nebo do Chorvatska.

Léto / QAP foto

Léčebné klimatické pobyty jsou určeny pro děti trpícími onemocněním dýchacích cest, astmatem nebo ekzémy. Pořádá je Výbor dobré vůle - Nadací Olgy Havlové společně s Magistrátem města Plzně, ÚMO3, KÚ Plzeňského kraje a dalšími organizacemi.

Letos se koná již 13. ročník těchto klimatických pobytů. Vybrat si můžete z pobytů v Chorvatsku nebo na Slovensku. Pobyty v Chorvatsku se konají pro děti po 2. roce věku se svými rodiči nebo prarodiči. Pobyt na Slovensku probíhá v oblasti Liptovského Jána v Nízkých Tatrách pro děti od 4 let. Nejedná se jen o ozdravné pobyty, jde především o léčebné pobyty s lékaři a dalším školeným personálem. K dispozici je také nový přístroj pro kompletní vyšetřování plicních funkcí.

Na zájezdy můžete žádat dotace. Bližší informace získáte na www.klimatickepobyty.cz. Informovat se můžete také v Mulačově nemocnici: MUDr. J. Liška, CSc., ved. lék. rady nadace, Mulačova nemocnice s.r.o., Dvořákova 17, Plzeň, tel.: 377 677 191, 190 ve všední dny 12:30 - 13:30, e-mail: liska.jiri@atlas.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství