Hlavní tah v Chotěšově uzavřela vážná nehoda! Pro řidičku letěl vrtulník - FOTKY

12.06.2015 12:17     12.06.2015 13:47

Hlavní tah I/26 na jižním Plzeňsku u Chotěšova uzavřela krátce po poledni vážná nehoda dvou aut. Došlo k čelnímu střetu, při kterém byla vážně zraněna řidička. Podívejte se na fotky z místa.

FOTO_QAP_CZ (5)
FOTO_QAP_CZ (1)FOTO_QAP_CZ (2)FOTO_QAP_CZ (3)FOTO_QAP_CZ (4)FOTO_QAP_CZ (5)

Čelní střet dvou aut uzavřel v pátek po poledni hlavní tah I/26 mezi Chotšovem a Zbůchem. Ke střetu došlo přímo u Chotěšova a na místě musel přistávat vrtulník. Vážná zranění utrpěla řidička, která řídila vozidlo Renault Kangoo. Policie přesné příčiny vážné nehody dál vyšetřuje.

K nehodě došlo po poledni a na místo se sjely všechny složky IZS. "Policisté z Dopravního inspektorátu Plzeň - venkov se v současné době zabývají dopravní nehodou mezi obcemi Chotěšov a Zbůch. Jedná se o čelní střet dvou osobních automobilů, při kterém došlo ke zranění obou řidičů, kteří se ve vozidlech nacházeli sami," říká mluvčí policie Jan Koželuh.

Na místě musel přistávat vrtulník, který přepravil do nemocnice řidičku vozu Renault Kangoo. Řidiče z druhého auta převezla do nemocnice záchranka pozemní cestou. Příčiny nehody jsou stále v šetření. "Policisté oba dva řidiče podrobili dechové zkoušce na přítomnost alkoholu v dechu v obou případech s negativním výsledkem. Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," doplnil policejní mluvčí s tím, že silnice musela být úplně uzavřená a policisté dopravu odkláněli.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24