Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muž vykrádal opakovaně auta v Plzni, hrozí mu až pět let

19.10.2017 14:49

44letý muž vykrádal v Plzni zaparkovaná auta, za sérii krádeží ho teď kriminálka obvinila. Muži hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

Vozidla-PCR-05

"Na základě zjištěných skutečností a důkladným šetřením v případu sériových krádeží zahájila komisařka Městského ředitelství policie Plzeň trestní stíhání 44letého muže, kterého obvinila ze spáchání pokračujícího přečinu krádeže, pokračujícího přečinu poškození cizí věci a přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," upřesnila mluvčí policie Veronika Hokrová.

Muž vykrádal auta v Plzni, celkem se jedanalo o 6 míst v období od června do září.

"Pachatel se ve všech případech vloupal do zaparkovaných zabezpečených vozidel, ze kterých následně odcizil věci a předměty volně odložené," uvedla dále policejní mluvčí.

Muž přitom tuto činnost páchal už v minulosti. "Takto se muž choval i přesto, že byl Okresním soudem Plzeň – město ve spojení s rozsudkem Krajského soudu Plzeň a dále Okresním soudem Klatovy za podobný čin potrestán. V případě pravomocného rozsudku hrozí muži až pětiletý pobyt za mřížemi," říká dále policejní mluvčí.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství