Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Viktoriáni dorazili na soustředění do Turecka a pochvalují si skvělé podmínky! FOTKY

18.01.2014 22:31

Fotbalisté plzeňské Viktorky se přesunuli do turecké Antálie, kde stráví první ze dvou zimních soustředění. Ttrénovat budou v naprosto ideálních podmínkách. V Turecku vládne příjemných 18 stupňů...

tur1
tur4tur1tur2Tur3

Fotbalisté plzeňské Viktorky se přesunuli do turecké Antálie, kde stráví první ze dvou zimních soustředění. A jak tvrdí, budou trénovat v naprosto ideálních podmínkách. V Turecku vládne příjemných 18 stupňů...

Symbolicky přímo ze Štruncových sadů se na svou pouť za teplem vydali viktoriáni v půl desáté dopoledne. Přestože cíl cesty ležel jihovýchodně Plzně, autobus se blížil k německému Norimberku. Odtud totiž svěřenci kouče Uhrina letěli přímou linkou na letiště v turecké Antálii. „Preferovali jsme přímou linku bez přestupů. Nabízela se ještě trasa přes Istanbul, ale nechtěli jsme riskovat vznik komplikací spojených s přestupem na rušném letišti Atatürk," vylíčil vedoucí týmu Miroslav Jedlička.

Na ranvej Antalya Airport dosedlo letadlo s plzeňskou posádkou na palubě přibližně patnáct minut po 19. hodině místního času. Viktoriáni se v dobré náladě začali trousit z letištní haly do připraveného autobusu a nechyběly tradiční vtípky. „Opatrně, mám tam vajíčka," prosil tureckého řidiče při nakládání kufrů jeden z největších bavičů plzeňské kabiny František Rajtoral.

V tureckém letovisku přivítalo výpravu Viktorie Plzeň příjemných 18 °C. Po večeři v restauraci pětihvězdičkového hotelu Cornelia dostali pro lepší aklimatizaci hráči volno. Soustředit se tak mohou už na nedělní trénink. „V Turecku začínáme třetí týden přípravy. Čeká nás z poloviny herní a z poloviny fyzická příprava. Veškeré činnosti se ale budou odehrávat na hřišti. Musíme se ale soustředit také na některé taktické záležitosti, protože nás prověří tři kvalitní soupeři,“ říká Dušan Uhrin. Aktuální ligoví mistři se postupně utkají s týmy FK Amkar Perm, FK Atlantas Klaipeda a Admira Wacker.

FOTO:FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte