Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Souboj Titánů Exclusive se stěhuje do Parkhotelu! Vstupenky jsou v prodeji

05.03.2018 13:51

Bojová událost jara v Plzni se blíží. Souboj Titánů Exclusive tentokrát přichází s velkou novinkou. Lokomotivu vymění za kongresové centrum na Borech. Čtěte podrobnosti!

2017.11.25-192412-9509s

Jarní díl Souboje Titátnů v Plzni se už blíží. Termín je 21. dubna. Pořadatelský tým ovšem tentokrát přichází s velkou změnou. Místo do městské sportovní haly zamíří fanoušci velkých fightů do prostor Parkhotelu na Borech. 

"Těšit se můžete na domácí i světové fighterské špičky, které se postarají o napětí, adrenalinovou show a především vám zprostředkují top fighty. Uvidíte v akci opět vítěze loňské pyramidy Bernarda Plavce. Uvidíte opět vystoupení top fightera Karla Nečesánka, který se na letošní turnaj připravoval velice tvrdě až v dálném Thajsku. Máme pro vás opět překvapení atraktivních fighterů z dálného východu a rozhodně nebudete ochuzeni o vystoupení domácích plzeňských matadorů a především o miláčka plzeňského publika Jirku Štádlera," láká ředitel turnaje Marek Kaigl.

Krom přesunu místa konání přinese Souboj Titánů Exclusive i další novinku. Součástí dubnové série budou také nominační fighty do české reprezentace na nadcházející Mistrovství Evropy v Muay thai, které proběhne v Praze.

Vstupenky jsou v prodeji! Zájemci by váhat neměli...

Program v sále Parkhotelu odstartuje 21. dubna v 18 hodin předzápasy. Vstupenky jsou již nyní v prodeji. Vzhledem k omezené kapacitě by ovšem zájemci rozhodně neměli váhat a místa by si měli zajistit s předstihem. Lístky je možné objednat na mailu gala@soubojtitanu.cz nebo marek.kaigl@seznam.cz. Bližší informace k předprodeji vstupenek získáte na telefonním čísle 731 410 410.

Ceny vstupenek:

Hlediště – 500,- Kč

Balkon – 800,- Kč

Stolky na ploše: VIP stolky již od 6 000,- Kč pro 4 osoby, VIP GOLD stolek pro 6 osob - 20 000,- Kč.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte