Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Náklaďák srazil v Břasích chodce! Pro muže ve vážném stavu letěl vrtulník - FOTKY

11.04.2018 9:04     11.04.2018 9:54

Vážná nehoda se ve středu ráno odehrála v Břasích. Přímo v obci došlo ke střetu nákladního auta a chodce. Muž byl ve velmi vážném stavu přepraven do nemocnice.

1
12

K nehodě musely vyjet všechny složky integrovaného záchranného systému. Všechny okolnosti jsou stále v šetření, nicméně sražený senior utrpěl velmi závažná zranění.

Podle záchranky se jednalo o těžké polytrauma s poraněním hlavy, břicha a končetin. "Na místě musely být pacientovi zajištěny základní životní funkce, byl připojený na umělou plicní ventilaci a letecky je nyní transportován do Fakultní nemocnice Plzeň na emergency," řekl k zásahu Robin Šín z krajské záchranky.

Nákladní auto mělo projíždět Břasy směrem od Rokycan. "Nehodu jsme měli hlášenou krátce před devátou hodinou. Ze zatím nezjištěných příčin došlo ke střetu nákladního auta a staršího chodce," řekla k nehodě mluvčí policie Hana Kroftová s tím, že policisté stále na místě nehodu vyšetřují.

Podrobnosti připravujeme.

FOTO: čtenář QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT