Nákladní auto vytlačilo kamion ze silnice, řidič ujel - FOTKY

20.09.2017 9:54

Policie pátrá po řidiči nákladního auta, který s vozem doslova vytlačil kamion ze silnice. Řidič ani nezastavil a z místa ujel. Policie shání svědky nehody!

1
1342

K dopravní nehodě došlo na Domažlicku v úterý 19. září krátce po půl sedmé ráno mezi obcemi Blížejov a Chotiměř. Policie nehodu stále vyšetřuje.

"Řidič nákladního vozidla tovární značky MAN s návěsem Langendorf jedoucí od Blížejova na Chotiměř byl vytlačen protijedoucím nákladním vozidlem tovární značky Volvo vínové barvy s návěsem, které jelo ve středu pozemní komunikace. Řidič vozidla MAN se snažil střetu zabránit, najel na krajnici a poté se převrhl na pravý bok do levého silničního příkopu. Ke střetu nedošlo," popisuje průběh nehody mluvčí policie Dagmar Brožová.

Řidič Volva nezastavil a ujel. Podle policie se přitom škoda na poničeném kamionu vyšplhala hodně vysoko. Podle odhadů se pohybuje kolem 50 tisíc. Policie nyní shání svědky. "Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy