Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Namrzlé silnice dělají řidičům problémy, další nehody na Tachovsku- FOTKY

12.02.2021 18:11

Namrzlé, zledovatělé silnice pokryté sněhem... Řidiči mají na silnicích problémy. Další auto skončilo mimo silnici na Tachovsku, řidička nepřizpůsobila rychlost. V Tachově se zase střetla dvě auta.

1
1234567

Nehoda se stala v pátek dopoledne na Tachovsku nedaleko Ošelína na křižovatce u Dolního Plezomu. "Jednalo se o dopravní nehodu 1 osobního automobilu. Jedna osoba odmítla ošetření záchranné služby. Nehoda byla bez vyproštění. Provedli jsme protipožární opatření a zajištění místa nehody," uvedl podrobnosti Petr Poncar, mluvčí Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje

Podle mluvčí policie řidička nepřizpůsobila rychlost. "Řidička ročník 1989 nepřizpůsobila rychlost jízdy vozidla stavu a povaze komunikace," uvádí Dagmar Jiroušková, mluvčí policie.

K další nehodě došlo přímo v Tachově. Dvě auta se střetla odpoledne v Plzeňské ulici. "Jedné osobě jsme poskytli předlékařskou pomoc," informoval mluvčí hasičů Petr Poncar.

foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT