Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Napadení u pomníku Díky, Ameriko! v centru Plzně. Policie žádá o pomoc veřejnost

24.07.2020 9:00

Trojice mužů napadla 11. července brzy ráno u pomníku na Americké třídě minimálně čtyři osoby. Hlavním aktérem byl vyšší štíhlý muž tmavé pleti. Policie hledá napadené i svědky.

Dne 11. července krátce před půl pátou ráno u pomníku "Díky, Ameriko!" na Americké třídě v Plzni došlo před svědky k fyzickému napadení minimálně čtyři dosud neustanovených osob.  Zatím neznámý pachatel do nich strkal, snažil se je kopat do spodní části těla, navíc každého z  napadených udeřil do hlavy a srazil na chodník.

"Uvedeného jednání se měli dopustit tři muži, kdy hlavním aktérem byl muž vyšší štíhlé postavy, tmavé pleti, krátce střižených tmavých vlasů do tzv.´ostrůvku´, oblečený do bílého trika s krátkým rukávem, světlejších kalhot a tmavých bot. Dalším z agresorů byl muž vyšší štíhlé postavy, tmavé pleti, krátce střižených tmavých vlasů, oblečený do modré košile s dlouhým rukávem, světlých kalhot a tmavých bot, který měl přes rameno černou taštičku s bílými pruhy. Třetí z agresorů byl muž vyšší zavalité postavy, tmavé pleti, krátce střižených tmavých vlasů do tzv. ´ostrůvku´, kdy vzadu má vlasy delší, oblečený do tmavého trika s krátkým rukávem s nápisem Pitbull, tmavých kalhot a bílých bot,“ sděluje k popisu agresorů policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Kriminalisté mají k dospozici fotografie z kamerového záznamu, na kterém je zachycena celá událost.

"Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, dále případné svědky a všechny poškozené, kteří byli na místě napadeni, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ uzavírá mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT