QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Opilá žena s malým dítětem vrávorala v sadech

20.06.2017 12:58

Opilá mladá žena se zhruba ročním dítětem zaměstnala strážníky v centru Plzně. Hlídka si jí všimla ve skupince bezdomovců při běžné pochůzce. Případ budou řešit sociální pracovníci.

Problému se centrum Plzně se jen tak nezbaví.

Mladou ženu s malým dítětem objevila hlídka v Šafaříkových sadech. Hned na první pohled bylo jasné, že žena není úplně v pořádku.

"Dvaadvacetileté ženy s asi ročním dítětem si hlídka městské policie povšimla při pochůzce Šafaříkovými sady, kde byla ve skupince strážníkům dobře známých bezdomovců. Když jí posléze uviděli z místa odcházet, bylo zřejmé, že není něco v pořádku, neboť její krok byl lehce vrávoravý," říká mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Strážníci tak na nic nečekali a celou záležitost začali řešit. "Mladou ženu zkontrolovali a rovnou jí dali i dýchnout. Dechovou zkouškou u ní byla zjištěna hladina alkoholu 0,94 promile.  Na místo byla z tohoto důvodu přivolána pracovnice orgánu sociálně právní ochrany dětí, která si záležitost převzala," dodává mluvčí městské policie.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24