QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Pátrací manévry na Domažlicku! Policie nasadila do akce i vrtulník

28.03.2017 14:37

Policie rozjela pátrací manévry kvůli 61letému muži, v úterý po něm bylo vyhlášeno dokonce celostátní pátrání. Do terénu šly nyní desítky policistů a policie shání i svědky.

Celostátní pátrání po Janu Tomáškovi bylo vyhlášeno v úterý 28. března. Podle všeho je ale muž nezvěstný už nejspíš dva týdny. Policie nasadila do mimořádného pátrání také vrtulník.

Pohřešovaný muž má trvalé bydliště v Bělé nad Radbuzou. "Po pohřešovaném byly provedeny prověrky v obci Bělá nad Radbuzou a jejího okolí s výsledkem negativním, byla prověřena lékařská zařízení. Do dnešní pátrací akce bylo zapojeno několik desítek policistů, nasazena byla i letecká služba Policie České republiky, vrtulník s termovizí ukončil činnost opět s negativním výsledkem," říká k úterní pátrací akci mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policie se proto obrací na veřejnost a shání jakékoliv informace. "Pohřešovaný muž je drobné a hubené až vychrtlé postavy, výšky 155 až 160 centimetrů. Má dlouhé, světle hnědé vlasy, prošedivělé a neudržované. Má také neudržovaný chrup. V době, kdy byl spatřen naposledy, na sobě měl vatovaný pracovní kabát zelené barvy, zelené pracovní kalhoty a na hlavě klobouček šedozelené barvy. Jedná se o muže bez domova a holdujícího alkoholu," dodává policejní mluvčí.

Veškeré informace mohou svědci volat rovnou na linku 158.

FOTO: PČR

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy