Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Podvodnice obrala seniora o několik tisíc! Poznáte ji?

14.11.2018 14:11

Policie aktuálně pátrá po podvodnici, která využila celkem otřepané historky a obrala důchodce o několik tisíc. Podařilo se vytvořit její portrét. Policie shání svědky!

Policisté na Rokycansku už zhruba od poloviny října pátrají po ženě, která obrala důchodce o poměrně velkou částku. Teď se jim podařilo spolu s okradených seniorem sestavit přibližnou podobu podvodnice.

"Policisté obvodního oddělení Radnice prověřují podezření ze spáchání přečinu v jednočinném souběhu s přečinem porušování domovní svobody. Dne 17. října letošního roku se neznámá žena pod smyšlenou legendou kontroly vody vnutila do obydlí seniora, kterého následně připravila o několikatisícovou hotovost. Při prověřování případu byl poškozeným sestaven identikit podezřelé ženy," říká mluvčí policie Hana Kroftová.

Má se jednat o ženu bílé pleti ve věku kolem 37 let. Vysoká je zhruba 170 centimetrů, má silnější postavu, černé obarvené vlasy dlouhé k bradě, široké popraskané rty a nejspíš hnědé oči. Na sobě měla bálou bunda, kalhoty, bílé boty a bílou čepici s malým kšiltem.

Policie nyní shání všechny, kteří by ženu na identikitu poznali. "V případě, že můžete k případu či k identikitu poskytnout jakékoliv informace, které by napomohly s objasněním případu, obraťte se na nejbližší policejní služebnu nebo na bezplatnou linku tísňového volání Policie ČR 158," uzavírá policejní mluvčí.

 

 

 

 

Zdroj foto: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT