Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Celníci zadrželi luxusní hodinky

07.04.2011 12:29

Celníci z Celního ředitelství ve středu 6. dbna odhalili na tržnici u Folmavy na Domažlicku obchodování s padělky luxusních hodinek. Zadrželi jich téměř 350 kusů světoznámých značek.

Breitling II
batohBreitling IIOmegaRolexkufr

Ve středu 6. dubna odhalili celníci v tržnici u Folmavy na Domažlicku obchodování s padělky luxusních značkových hodinek světoznámých značek. Zadrženo bylo téměř 350 kusů hodinek.

Celníci ve středu kontrolovalo osobní auta v blízkosti čerpací stanice u Folmavy. "V jednom z kontrolovaných osobních vozidel celníci našli v kufru i uvnitř vozidla malá příruční zavazadla naplněná náramkovými hodinkami světoznámých značek," informovala mluvčí celního ředitelství Jitka Blahutová.

Celkem bylo v batozích a taškách 346 kusů hodinek luxusních značek Rolex, Breitling, Omega a dalších. S největší pravděpodobností se podle policie jedná o padělky. "Pokud by se skutečně jednalo o originální výrobky, přesahovala by cena zboží 20 milionů korun," odhaduje Blahutová.

Jednapadesátiletý muž, který ve vozidle cestoval jako spolujezdec, se k vlastnictví hodinek přiznal. Případ šetří oddělení Odhalování celních a daňových podvodů CŘ Plzeň pro podezření z přečinu porušení práv k ochranným známkám a jiným označením a nechává vypracovat na podezřelé hodinky odborná vyjádření, která posoudí pravost hodinek.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT