Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Dopravní komplikace v Plzeňském kraji (28.07.2011 15:02:00)

28.07.2011 15:02

Motoristé věnujte pozornost aktuálním informacím o dopravní situaci na silnicích Plzeňského kraje, které Vám ve čtvrtek 28. července přináší QAP.cz!

Chystáte se usednou za volant? QAP.cz Vám ve čtvrtek 28. července přináší aktuální informace o situaci na silnicích v Plzeňském kraji!

V Mochtíně na Klatovsku se na silnici č. 22 střetlo po půl třetí odpoledne osobní auto s cyklistou. Při srážce došlo ke zranění.

V Malostranské ulici v Plzni naproti autobusové zastávce se v půl třetí odpoledne srazila dvě osobní auta. Nikdo nebyl zraněn, místem se dá s opatrností projet.

Krátce před 14. hodinou se v ulici V Radčicích v Plzni srazilo nákladní a osobní auto. Naštěstí nebyl nikdo zraněn. Místem můžete s opatrností projet.

Dvě osobní auta se srazila ve 12:05 hodin v ulici K Letišti v Klatovech. Nikdo nebyl zraněn. Místo je průjezdné.

Osobní auto porazilo krátce po půl dvanácté chodce na Benešově třídě v Nýřanech na severním Plzeňsku. Při nehodě došlo ke zranění a na místo vyjela sanitka Zdravotní záchranné služby. Místo je s opatrností průjezdné.

V Plzeňské ulici v Třemošné na novém obchvatu kolem obce se v půl dvanácté srazila dvě nákladní auta. Nehoda se obešla bez zranění.

Ve Folmavské ulici v Plzni se na kruhovém objezdu u Makra před 6. ráno srazila dvě osobní auta. Při nehodě došlo ke zranění.

Sledujeme pro Vás i dálnici D5:

Na dálnici D5 ve směru na Rozvadov je u exitu 119 omezení na dálničním výjezdu, kde probíhá pokládka mikrokoberce, a to až do 18 hodin.

I mimo Plzeňský kraj jsou na dálnici D5 komplikace. Ve směru na Rozvadov, mezi 11.2 a 12.5 km, probíhá v rychlém pruhu oprava trhlin či výtluků, a to až do 16 hodin.

Na dálnici D5 ve směru na Prahu se mezi 50. a 28.5 km pohybuje pomalu jedoucí vozidlo údržby a pravý jízdní pruh je uzavřen. S omezením počítejte do 13:15 hodin.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství