QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Policejní pronásledování! Řidič po nehodě na dálnici utekl - FOTO, VIDEO

06.05.2019 9:09     06.05.2019 16:24

Policejní honička se v pondělí ráno strhla na dálnici D5. Němečtí policisté pronásledovali řidiče, který následně u obce Kařez s autem naboural a utekl. Policie po něm pátrala!

1_postcard

Řidič ujížděl německým policistům v pondělí ráno po 7. hodině s bílým vozem BMW X6. Na úrovni obce Kařez na Rokycansku ale naboural a dal se na útěk. 

"Řidič vjel na naše území zřejmě přes Weidhaus. Po nehodě, ke které došlo zhruba na 47. kilometru dálnice směrem na Rozvadov, utekl do lesa u obce Kařez. Momentálně probíhá pátrání," potvrdila mluvčí policie Martina Korandová hned na počátku pátrací akce. Nasateny byly maximální možné prostředky. V terénu byl i psovod a povolán byl také policejní vrtulník. 

V místech nehody směrem na Rozvadov se v podstatě okamžitě začaly tvořit kolony. "Řidič vozidla BMW se bočně střetl s nákladním vozidlem. Vlivem střetu se roztočil kolem své osy a narazil do středových svodidel," doplnila k samotné nehodě policejní mluvčí. Pátrání policie následně rozšířila i na vlaková a autobusová nádraží.

Muže se podařilo dopadnout během odpoledne. "Před půl druhou hodinou odpoledne policisté Krajského ředitelstí policie Plzeňského kraje v rámci rozsáhlé pátrací akce zadrželi podezřelého řidiče. Kolegové z oddělení služební kynologie jej spatřili v místech poblíž křižovatky Kařízek x Mýto a ihned jej zadrželi. Jedná se o cizince ročník 1991. Nyní kolegové prověřují veškeré okolnosti případu," dodala mluvčí policie.

 

FOTO, VIDEO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24