Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Policie pátrá po sedmnáctileté dívce! Pohybovat by se měla po Plzni

20.08.2019 15:01

Policie žádá o pomoc veřejnost v pátrání po 17leté dívce. Pohybovat se může po Plzni, zejména v okolí nádraží nebo nákupních center!

Policie aktuálně pátrá po 17leté dívce z Plzeňska. Simona Páclová se nechce vrátit do dětského domova. Může se vyskytovat na různých místech Plzně.

"Hledaná žena odešla 19. srpna v 18:30 hodin z domova a do současné doby se nevrátila, ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Hledaná je svěřencem DDÚ Hodkovičky, u matky byla pouze na propustce. Při odchodu z domova hledaná źanechala dopis, že nechce trávit prádzniny v ústavu, chce se bavit a po čase, že se k matce vrátí," říká mluvčí policie Ivana Jelínková.

Hledaná dívka by se mohla pohybovat s kamarády po Plzni, zejména v okolí nádraží nebo nákupních center. "Žádáme všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci o výskytu, pohybu nebo pobytu hledané osoby, ať se obrátí na bezplatnou linku Policie ČR 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství