Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dva muži vzali na své manželky nůž

23.05.2011 14:26

Ve vazbě skončil 33letý cizinec, který v Klatovech vyhrožoval manželce smrtí s nožem v ruce. Dalšího násilníka převezli policisté na záchytku ze Švihovska, poté co vzal na manželku nůž.

Dva výtečníci skončili v rukou policistů poté, co napadali fyzicky svoje manželky. Oba na ně dokonce vzali nůž a vyhrožovali jim smrtí.

"Ve čtvrtek 19. května odpoledne napadl v Klatovech v objektu jedné společnosti 33letý cizinec svoji manželku. Přiložil jí nůž na krk a požadoval, aby napsala na papír, že se vzdává jejich dětí, které odveze do ciziny nebo ji usmrtí," uvedl mluvčí klatovské policie Dana Ladmanová a pokračovala: "Muž byl svědkem odveden z místnosti. Tentýž den ve večerních hodinách ale v místě bydliště opět napadl manželku nejdříve slovně a poté fyzicky. Krátce po dvacáté hodině byl proto na místě policisty zadržen a převezen do policejní cely. Převzal obvinění ze zločinu vydírání a přečinu nebezpečné vyhrožování a v sobotu byl na základě rozhodnutí soudu vzat do vazby a převezen do věznice."

Ve stejný den došlo k fyzickému napadení mezi manželi také v jedné z obcí na Švihovsku. "Po sedmnácté hodině tu muž napadl fyzicky svoji manželku a ohrožoval ji kuchyňským nožem. Muž se podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 1,90 promile alkoholu. Policisty byl zadržen a převezen do protialkoholní záchytné stanice, přičemž policie případ dále šetří," dodala Ladmanová.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství