Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tramvaje čeká další výluka kvůli stavbě u nádraží

02.11.2017 11:05

Už v pátek odstartuje další výluka tramvají kvůli stavbě u hlavníhon nádraží v Plzni. Se změnami musí cestující počítat několik dnů. Čtěte podrobnosti!

IMG_1040

Kvůli přestavbě železničních mostů u hlavního vlakového nádraží bude výluka probíhat od 3. do 6. listopadu. Konkrétně budou tramvaje nahrazené autobusy mezi Mikulášským náměstím a náměstím Republiky.

"Tramvaje linek č. 1 a 2 budou jezdit v uvedeném období pouze v úseku Bolevec – náměstí Republiky – Bolevec, respektive Skvrňany – náměstí Republiky – Skvrňany," informují dopravní podniky.

Dopravu v úseku dotčeném výlukou zajistí autobusy náhradní dopravy, konkrétně se bude jednat o linku číslo 1/2A. Ze Světovaru a ze Slovan budou na Mikulášské náměstí jezdit tramvaje linek číslo 1X a 2X.

"Cestující si po vzájemném přestupu mezi tramvajemi linek č. 1, 2, 1X a 2X a autobusy náhradní dopravy 1/2A označí jízdenku na opačném konci. V případě jízdy se dvěma přestupy mezi tramvají a autobusem náhradní dopravy si cestující označí jízdenku pouze v tramvajích," upozorňují PMDP.

Změna se týká také noční linky číslo N3, která jezdí od Mrakodrapu na Košutku. Z provozních důvodů bude linka zajíždět navíc na tramvajovou konečnou Košutka.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství