Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Policisté hledají traktor! Pachatel s ním odjel z uzamčené budovy

22.10.2022 11:28

Traktor byl zaparkovaný v zemědělské budově, která byla uzamčená. Stroj pachatel nastartoval a odjel. Policisté v současné době pátrají po pachateli i po odcizeném traktoru.

tractor-g5062a1ad4_1920

Zatím neznámý pachatel odcizil zemědělský traktor a způsobil škodu ve výši 250 tisíc korun. "Policisté z obvodního oddělení Blovice se zabývají případem vloupání do zemědělského stavení, ke kterému došlo během noci z 18. října na 19. října letošního roku v menší obci nedaleko obce Spálené Poříčí," uvedla policejní mluvčí Eva Červenková.

Neznámý pachatel se po překonání závory dostal do zemědělské budovy, odcizil  zde zaparkovaný uzamčený traktor a odjel s ním neznámo kam. "Svým jednáním způsobil škodu ve výši 250 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Po pachateli i odcizeném zemědělském traktoru pátrají," doplnila Červenková.

Foto: Pixabay

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT