QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Poštu v Meclově přepadl ozbrojený maskovaný lupič! Je na útěku

09.01.2019 9:14

Policie aktuálně pátrá po lupiči, který v úterý přepadl poštu v Meclově na Domažlicku. Muž byl maskovaný a ozbrojený. Z místa zmizel a stále je na útěku.

DSC05269

K přepadení pobočky České pošty v Meclově došlo v úterý odpoledne. Pachatel z místa utekl s víc jak 15 tisíci. Nikomu se naštěstí nic nestalo, policie po něm ale stále pátrá.

"Krátce před půl čtvrtou odpoledne došlo v obci Meclov k loupežnému přepadení pobočky České pošty. Neznámý pachatel s černou kapucí na hlavě pod pohrůžkou střelné zbraně požadoval po pracovnici pošty vydání finanční hotovosti. Žena mu v obavě o svůj život vydala finanční hotovost ve výši 15 400 korun v různých bankovkách. Poté pachatel odešel," popsala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Na místo okamžitě po oznámení vyjelo několik hlídek a také výjezd domažlické kriminálky. "Policisté provedli ohledání místa činu a šetření v okolí. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu loupež. Po pachateli, kterému hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až deset let, policisté usilovně pátrají," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24