Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Požár haly ve Štěnovickém Borku! Škody se šplhají k milionu - FOTKY

17.09.2018 8:56

Hasičské manévry se v pondělí ráno odehrály ve Štěnovickém Borku u Plzně. Hořela hala soukromé firmy. Zasahovat muselo hned několik jednotek hasičů.

1
1234

Hala začala hořet v časných ranních hodinách. Operační středisko hasičů vyhlásilo pohotovost hned pro několik jednotek hasičů.

"Kolem půl páté ráno došlo k požáru v hale soukromé firmy ve Štěnovickém Borku. Na místě byly jednotky ze stanic Slovany, Střed, JSDH Štěnovice, Štenovický Borek, Losiná a Chválenice. Požár zasáhl technologická zařízení. Hasiči použili k hašení kromě vody i pěnu. Došlo k propadnutí části střechy, zbylé části hasiči rozebírají. Na místo události byl povolán statik," řekl k zásahu mluvčí hasičů Petr Poncar.

Příčina požáru je stále v šetření. Naštěstí se nikomu nic nestalo. "Ke zranění osob nedošlo a Zdravotnická záchranná služba Plzeňského kraje na místě nemusela zasahovat," potvrdil mluvčí krajských záchranářů Martin Brejcha.

Škody ale budou hodně vysoké. Zatím to podle odhadů vypadá na zhruba milion.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT