Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Přepadli benzínku v Losiné! Policisté žádají o pomoc!

08.06.2019 12:50

"V pátek po dvaadvacáté hodině došlo v obci Losiná k loupežnému přepadení. Hledáme řidiče, kteří místem projížděli a mají záznam z kamery," uvádí policejní mluvčí Dana Ladmanová.

policie ilustracni foto QAP

K loupežnému přepadení čerpací stanice došlo v pátek 7. června v obci Losiná.

"Ve 22.20 hodin přišel do areálu neznámý pachatel, který měl kuklu na  hlavě a pod pohrůžkou násilí vynutil na obsluze vydání finanční hotovosti, kterou vložil do černé igelitové tašky a z místa odešel. Následně byla vyhlášena pátrací akce po pachateli loupeže, do které bylo zapojeno několik desítek policistů a byl přivolán i policejní vrtulník, ale pachatele se dosud nepodařilo vypátrat," popisuje událost mluvčí Dana Ladmanová.

Popis pachatele:

Muž měl postavu vysokou 180-190 cm, na sobě měl oblečení tmavé barvy, černou obuv a na hlavě kuklu s výraznými otvory na oči.

"Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež a po pachateli pátráme. Zároveň žádáme řidiče vozidel, kteří obcí Losinou projížděli v době od 21.45 do 22.20 hodin a měli v činnosti záznamové zařízení, aby policii poskytli záznam. Děkujeme za spolupráci," uvedla dále policejní mluvčí.

ilustrační foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství