Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Ranní střelba na zastávce tramvaje, muži si zřejmě vyřizovali účty

02.02.2020 9:05     02.02.2020 9:55

V neděli ráno se ozvala střelba na zastávce tramvaje v Plzni na Mikulášském náměstí. Na místě zasahovaly složky IZS. Podle policie se zřejmě jednalo o vyřizování účtů.

policie ilustracni foto QAP

Skupina mužů si na tramvajové zastávce a následně i v tramvaji na Mikulášském náměstí zřejmě vyřizovala účty. 

"Dnes ráno kolem 6:30 hod. jsme na tísňovou linku 158 přijali oznámení o střelbě v Plzni na Mikulášském náměstí v prostoru tramvajové zastávky a následně i v samotné tramvaji, která se na zastávce právě nacházela. Z dosud zjištěných informací se jednalo o vyřizování účtů mezi několika muži, přičemž 24letý oznamovatel z místa před minimálně dvěma muži, kteří v blízkosti zastávky zastavili s vozidlem, utekl ve směru do centra města, kam jej pachatelé bezvýsledně pronásledovali," uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Kriminalisté našli na místě několik nábojnic. "Zajistili několik nábojnic s největší pravděpodobností z tzv. „plynovky“," uvedla dále mluvčí policie. 

Muž, který střelbu oznámil, nebyl zraněn. Naštěstí nebyl zraněn ani nikdo z cestujících.

"Ve věci jsou zahájeny úkony trestního řízení a případem se nyní zabývají kriminalisté plzeňského městského ředitelství, kteří zjišťují veškeré okolnosti případu a po pachatelích intenzivně pátrají," dodala Dagmar Jiroušková.

V době vyšetřování byla ze Slovan na Mikulášské náměstí zavedena náhradní autobusová doprava.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT